Pasta z jajek

Kolejny prosty przepis dla walczących z czasem.

Pasta z jajek

5 jajek

10 dag sera żółtego

2 ząbki czosnku

majonez

sól, pieprz

Jajka ugotować na twardo. Obrać i rozgnieść widelcem na miazgę. Ser żółty zetrzeć na tarce, czosnek wycisnąć przez praskę. Wszystkie składniki połączyć. Doprawić solą, pieprzem i majonezem. Całość dokładnie wymieszać.

 

Zdjęcie - Pasta z jajek - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

Zdjęcie - Pasta z jajek - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

Przepisy z tych kategorii

Grzanka z pomidorami, czyli br…

Kasia Kasia
Pełny talerz

Pieczona kukurydza z ziołowo o…

Christopher Christopher
Kulinarny karnet Christophera

2

Carpaccio z buraczków

mariwanna mariwanna
Obiad gotowy!

2

Placek z pomidorami

Stare Gary Stare Gary
Stare Gary

Curry z ziemniakami i fasolką

Kulinarne przygody Gatity Kulinarne przygody Gatity
Kulinarne przygody Gatity

1

Pasta z bakłażana i papryki

figmara figmara
figowe smaki

Przepisy z tych kategorii

Faszerowane pomidory

Ali Ali
Pieczenie chleba i inne przepisy

Domowe sandwicze

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

Pieczarki w occie

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

1

Bakłażanowa przekąska

Cris Cris
Zakamarki mojej kuchni

3

Jajka faszerowane wędzonym łos…

Stare Gary Stare Gary
Stare Gary

Dynia piżmowa z szałwią i fetą

Pastelle Pastelle
Ósmy kolor tęczy