Pasta z jajek

Kolejny prosty przepis dla walczących z czasem.

Pasta z jajek

5 jajek

10 dag sera żółtego

2 ząbki czosnku

majonez

sól, pieprz

Jajka ugotować na twardo. Obrać i rozgnieść widelcem na miazgę. Ser żółty zetrzeć na tarce, czosnek wycisnąć przez praskę. Wszystkie składniki połączyć. Doprawić solą, pieprzem i majonezem. Całość dokładnie wymieszać.

 

Zdjęcie - Pasta z jajek - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

Zdjęcie - Pasta z jajek - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

Przepisy z tych kategorii

Zapiekanka na grzance z kalafi…

Małgorzata Małgorzata
Codzienna kuchnia niecodzienna

Kukurydza z patelni

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

Sałatka z makaronem i grillowa…

Małgorzata Małgorzata
Codzienna kuchnia niecodzienna

1

Zupa krem z cukinii z kurkami

Dzi Dzi
karmelowy

Sałatka z surowego kalafiora z…

Wedelka Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

Smażona pierś z kaczki 5 smakó…

poezja-smaku poezja-smaku
Poezja Smaku

Przepisy z tych kategorii

1

Serowa zupa bawarska z mięsem…

zacisze kuchenne zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

1

Ryba pieczona w cieście francu…

napiecyku napiecyku
napiecyku

Sakiewki z makaronem buraczany…

food² food²
Food Square

Ratatuj

Patyska Patyska
Smakołyki Alergika

1

Pstrąg z ziemniakami z piekarn…

poezja-smaku poezja-smaku
Poezja Smaku

2

Szakszuka czyli wielki letni b…

Smakowite Jadło Smakowite Jadło
Smakowite Jadło