Pasta z jajek

Kolejny prosty przepis dla walczących z czasem.

Pasta z jajek

5 jajek

10 dag sera żółtego

2 ząbki czosnku

majonez

sól, pieprz

Jajka ugotować na twardo. Obrać i rozgnieść widelcem na miazgę. Ser żółty zetrzeć na tarce, czosnek wycisnąć przez praskę. Wszystkie składniki połączyć. Doprawić solą, pieprzem i majonezem. Całość dokładnie wymieszać.

 

Zdjęcie - Pasta z jajek - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

Zdjęcie - Pasta z jajek - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

Przepisy z tych kategorii

Krem cebulowy z serem

KILO przyejmności KILO przyejmności
KILO przyjemnosci

Koszyczki z mini omletów z owo…

Dzi Dzi
karmelowy

Zielone gnocchi

Kulinarne przygody Gatity Kulinarne przygody Gatity
Kulinarne przygody Gatity

Zupa - krem z bobu z chorizo

mariwanna mariwanna
Obiad gotowy!

Pieczone roladki z kromek tost…

Gotowanie z pasją Gotowanie z pasją
Gotowanie z pasją

Bruschetta

A_SE A_SE
Shabbyeat

Przepisy z tych kategorii

1

Farfalle ze szpinakiem i serem…

Aleglodomorek Aleglodomorek
Aleglodomorek

Fettuccine Alfredo z kurczakie…

Dzi Dzi
karmelowy

Makaron z bobem, serem feta i…

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

Tosty z łososiem i borówkami

Gotowanie z pasją Gotowanie z pasją
Gotowanie z pasją

Kalafior z jabłkowym winegrete…

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

1

Croissant z chorizo, pesto z…

burczymiwbrzuchu burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu