pasta jajeczna z parmezanem

pasta jajeczna z parmezanem
Troszkę inna od poprzedniej pasta jajeczna do nadziania połówek białek albo do zjedzenia na świeżym chlebku.

Pasta jajeczna z parmezanem
  • 5 jajek
  • 1 łyżka majonezu
  • 1 łyżeczka parmezanu
  • 1 łyżka kiełków rzodkiewki
  • świeżo mielony kolorowy pieprz
Zdjęcie - pasta jajeczna z parmezanem - Przepisy kulinarne ze zdjęciamiJajka ugotować na twardo. Delikatnie przekroić na pół i wyjąć żółtka. Do żółtek dołożyć majonez, parmezan i kiełki, wymieszać na gładką masę i doprawić świeżo zmielonym kolorowym pieprzem. Pastę nałożyłam do pustych białek i na wierzchu dorzuciłam jeszcze trochę kiełków.

Kategorie przepisów