Pampuchy w sosie pieczarkowym

Pampuchy w sosie pieczarkowym

1 opak. pampuch

40 dag pieczarek

natka zielonej pietruszki

1 cebula

sól

pieprz

masło (około 3 łyżek)

1 łyżka kwaśnej śmietany

 

 

Pieczarki oczyścić, umyć, pokroić w plastry. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, poddusić na maśle. Gdy lekko się zrumieni dodać pokrojone pieczarki i przesmażyć. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Na koniec dodać odrobinę poszatkowanej zielonej pietruszki i śmietanę. Przygotowanym sosem polać pampuchy.

 

 

 

 

 

Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

Kategorie przepisów