Naleśniki z kapustą

Naleśniki z kapustą
Składniki:
  • naleśniki z przepisu
  • 1 średnia poszatkowana biała kapusta
  • kilka suszonych grzybów
  • 3 średnie cebule pokrojoną w kostkę
  • 1 łyżka masła
  • sól, pieprz
Zdjęcie - Naleśniki z kapustą - Przepisy kulinarne ze zdjęciami Kapustę wrzucić do garnka, dodać grzyby, niedużą ilość wody i gotować aż kapusta zmięknie. Cebulę podsmażyć i dodać do niej odcedzoną kapustę, smażyć 5 min, doprawić solą i pierzem. Farsz nakładać na naleśniki i składać je na 4 części. Podawać z sosem pieczarkowym. Zdjęcie - Naleśniki z kapustą - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Podobne wpisy Naleśniki z kapustąZdjęcie - Naleśniki z kapustą - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Naleśniki z budyniem czekoladowym

Zdjęcie - Naleśniki z kapustą - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Kapusta z fasolą (wigilijna)

Zdjęcie - Naleśniki z kapustą - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Naleśniki z łososiem

Zdjęcie - Naleśniki z kapustą - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Naleśniki przepis podstawowy

Kategorie przepisów