Mizeria z ogórków

2 ogórki

kilka gałązek koperku

jogurt (może być śmietana 18%)

1 łyżka soku z cytryny (około)

sól

pieprz

cukier

Ogórki obrać, pokroić w cienkie plastry. Wrzucić do miski, lekko posolić, odsączyć z nadmiaru wody. Do jogurtu wsypać odrobinę cukru, szczyptę pieprzu i sok z cytryny. Wszystko dokładnie wymieszać i wlać do ogórków. Dodać drobno pokrojony koperek. Składniki połączyć, przełożyć do małych salaterek, udekorować gałązką kopru.

 

 

 

 

 

                              Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

       Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

       Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

                             Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

Przepisy z tych kategorii

4

Mizeria

Stare Gary Stare Gary
Stare Gary

2

Sałatka z czerwonej fasoli, en…

gochagotuje gochagotuje
Gocha gotuje!

Wiosenna sałatka z awokado i o…

Ewa Sidor Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

2

Sałatka z ogórków

Krokodyl Krokodyl
Pomarańcza i Imbir

Sałatka curry z cykorii i susz…

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

Croissanty z jajecznicą

Kaś Kaś
Bake&Taste

Przepisy z tych kategorii

Szparagi z truskawkowym sosem…

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

Spaghetti z pesto bazyliowo-pi…

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

Surówka z zielonych szparagów

figmara figmara
figowe smaki

Biszkoptowy omlet z jarmużem,…

Małgorzata Małgorzata
Codzienna kuchnia niecodzienna

Koktajl bananowy z masłem orze…

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

1

Dżem z młodych pędów świerka

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku