Mizeria z ogórków

2 ogórki

kilka gałązek koperku

jogurt (może być śmietana 18%)

1 łyżka soku z cytryny (około)

sól

pieprz

cukier

Ogórki obrać, pokroić w cienkie plastry. Wrzucić do miski, lekko posolić, odsączyć z nadmiaru wody. Do jogurtu wsypać odrobinę cukru, szczyptę pieprzu i sok z cytryny. Wszystko dokładnie wymieszać i wlać do ogórków. Dodać drobno pokrojony koperek. Składniki połączyć, przełożyć do małych salaterek, udekorować gałązką kopru.

 

 

 

 

 

                              Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

       Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

       Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

                             Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

Przepisy z tych kategorii

4

Mizeria

Stare Gary Stare Gary
Stare Gary

2

Sałatka z czerwonej fasoli, en…

gochagotuje gochagotuje
Gocha gotuje!

Wiosenna sałatka z awokado i o…

Ewa Sidor Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

2

Sałatka z ogórków

Krokodyl Krokodyl
Pomarańcza i Imbir

Południowy chleb z oliwkami

Qchnia24 Qchnia24
Qchnia24

Arabska zupa z czerwonej socze…

Iwona Iwona
Smakowity blog kulinarny

Przepisy z tych kategorii

Śmietankowa cukinia

Dzi Dzi
karmelowy

Stir-fry z makaronem ryżowym i…

food² food²
Food Square

Sałatka z kaszy orkiszowej z k…

Małgorzata Małgorzata
Codzienna kuchnia niecodzienna

Zupa kalafiorowo-dyniowa

figmara figmara
figowe smaki

1

Papryka faszerowana mięsem i s…

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

Ślimaczki z omletów z żółtym s…

Pastelle Pastelle
Ósmy kolor tęczy