Mizeria z ogórków

2 ogórki

kilka gałązek koperku

jogurt (może być śmietana 18%)

1 łyżka soku z cytryny (około)

sól

pieprz

cukier

Ogórki obrać, pokroić w cienkie plastry. Wrzucić do miski, lekko posolić, odsączyć z nadmiaru wody. Do jogurtu wsypać odrobinę cukru, szczyptę pieprzu i sok z cytryny. Wszystko dokładnie wymieszać i wlać do ogórków. Dodać drobno pokrojony koperek. Składniki połączyć, przełożyć do małych salaterek, udekorować gałązką kopru.

 

 

 

 

 

                              Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

       Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

       Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

                             Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

Przepisy z tych kategorii

3

Mizeria

Stare Gary Stare Gary
Stare Gary

2

Sałatka z czerwonej fasoli, en…

gochagotuje gochagotuje
Gocha gotuje!

Wiosenna sałatka z awokado i o…

Ewa Sidor Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

2

Sałatka z ogórków

Krokodyl Krokodyl
Pomarańcza i Imbir

Dorada pieczona z batatami

Iwona Iwona
Smakowity blog kulinarny

Stek z pieczonymi warzywami

poezja-smaku poezja-smaku
Poezja Smaku

Przepisy z tych kategorii

2

Sałatka porowa z awokado i szy…

Ewa Sidor Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

2

Gulasz wołowy na winie podany…

mariwanna mariwanna
Obiad gotowy!

Zupa tajska z mleczkiem kokoso…

Kulinarne przygody Gatity Kulinarne przygody Gatity
Kulinarne przygody Gatity

1

Kotlety jagnięce z tymiankiem

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

Culurgiones czyli sardyńskie r…

Cris Cris
Zakamarki mojej kuchni

1

Cebularze

Ali Ali
Pieczenie chleba i inne przepisy