Grzanki (idealne do sałatki)

Grzanki (idealne do sałatki)

Moja ulubiona część sałatki?

Grzanki!

Przyznacie, że to miłe uczucie, gdy coś pełnego smaku chrupnie między jednym a drugim gryzem sałaty. Delikatny aromat czosnku, nutka natki pietruszki i dobrej oliwy. Tak, poproszę.

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } Zdjęcie - Grzanki (idealne do sałatki) - Przepisy kulinarne ze zdjęciami
Zdjęcie - Grzanki (idealne do sałatki) - Przepisy kulinarne ze zdjęciami
Zdjęcie - Grzanki (idealne do sałatki) - Przepisy kulinarne ze zdjęciami
Zdjęcie - Grzanki (idealne do sałatki) - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Grzanki (idealne do sałatki)

Agata, 9 marca 2011

Zdjęcie - Grzanki (idealne do sałatki) - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

SkładnikiSposób przygotowania

Bagietkę pokrój w cienkie (ok. 5 mm) kromki. Każda natrzyj przekrojonym ząbkiem czosnku, ułóż na blaszce przykrytej papierem do pieczenia. W miseczce wymieszaj oliwę z pietruszką, pędzelkiem rozsmaruj je na kawałkach pieczywa. Posól, popieprz, piecz w temp. 160 oC do zarumienienia.

Kategorie przepisów