Babeczki kokosowe z biala czekolada

Podczas swiat mielismy kilkoro gosci. Sporym powodzeniem cieszyly sie babeczki z kokosem i czekolada. Inspiracja do ich wykonania byl ponizszy przepis
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/4434/romantic-rose-cupcakes
A to moje babeczeki:
skladniki:
na krem
Przygotowanie:Rozgrzalam piec do 180 st. Wylozylam forme muffinowa papilotkami. Wymieszalam wszystkie mokre skladniki w 1 misce, suche w 2 misce. Polaczylam je razem. Nalozylam ciasto do foremek, tak do 3/4 wysokosci. Pieklam okolo 20 min. Odstawilam do wystudzenia
ubilam lekko smietane, dodalam serek i czekolade, doslodzilam cukrem pudrem, dodalam sok cytrynowy. Wstawilam krem do lodowki na troche zeby zgestnial. Nakladalam za pomoca szprycy i dekorowalam jagodami.
Z tego przepisu wyszlo okolo 24 babeczek.
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/4434/romantic-rose-cupcakes
A to moje babeczeki:

skladniki:
- 200 ml jogurtu naturalnego
- 3 jajka
- 1 laska wanili
- 1 lyzeczka cukru waniliowego (ja uzywam robionego samodzielnie - kilka lasek wanili zasypuje cukrem i odstawiam na pare tygodni)
- 150 g cukru
- 150 g maki
- 1 lyzeczka proszku do pieczenia
- 150 g wiorek kokosowych
- 175 g roztopionego masla
- szczypta soli
na krem
- 200 g rozpuszczonej bialej czekolady
- 250 g serca kremowego typu Philadelphia
- 100 g smietany kremowki
- cukier puder do smaku
- kilka kropel soku cytrynowego
- jagody do dekoracji
Przygotowanie:Rozgrzalam piec do 180 st. Wylozylam forme muffinowa papilotkami. Wymieszalam wszystkie mokre skladniki w 1 misce, suche w 2 misce. Polaczylam je razem. Nalozylam ciasto do foremek, tak do 3/4 wysokosci. Pieklam okolo 20 min. Odstawilam do wystudzenia
ubilam lekko smietane, dodalam serek i czekolade, doslodzilam cukrem pudrem, dodalam sok cytrynowy. Wstawilam krem do lodowki na troche zeby zgestnial. Nakladalam za pomoca szprycy i dekorowalam jagodami.
Z tego przepisu wyszlo okolo 24 babeczek.