Wątróbka drobiowa z cebulką

Wątróbka drobiowa z cebulką

30 dag wątróbki drobiowej

4 cebule

1/2 jabłka

sól,pieprz

garść majeranku

olej

 

 

Watróbkę oczyścić, umyć i przesmażyć na rozgrzanym oleju. Cebulę obrać i pokroić w plastry. Smażyć na drugiej patelni. Dodać przesmażoną wątróbkę i pokrojone w kostkę jabłko. Doprawić solą, pieprzem i majerankiem. Dusić pod przykryciem około 5 minut.

 

 

Zdjęcie - Wątróbka drobiowa z cebulką - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

Cebulka tak apetycznie wygląda,że jeszcze jedno zdjęcie wkleję:

 

Zdjęcie - Wątróbka drobiowa z cebulką - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Kategorie przepisów