Roladki z łososia z rzeżuchą i twarożkiem

Roladki z łososia z rzeżuchą i twarożkiem
Zdjęcie - Roladki z łososia z rzeżuchą i twarożkiem - Przepisy kulinarne ze zdjęciami Zdjęcie - Roladki z łososia z rzeżuchą i twarożkiem - Przepisy kulinarne ze zdjęciami Zdjęcie - Roladki z łososia z rzeżuchą i twarożkiem - Przepisy kulinarne ze zdjęciami Zdjęcie - Roladki z łososia z rzeżuchą i twarożkiem - Przepisy kulinarne ze zdjęciami Zdjęcie - Roladki z łososia z rzeżuchą i twarożkiem - Przepisy kulinarne ze zdjęciami Składniki
  • 150 g łososia wędzonego na zimno w plastrach
  • 150 g twarożku śmietankowego
  • 45 ml oleju Kujawski z lnianki tłoczonego na zimno
  • 20 g szalotki lub małej cebulki
  • 1 pęczek rzeżuchy
  • sok z ¼ cytryny
  • sól i pieprz
Przygotowanie

Cebulkę drobno siekamy i dodajemy do twarożku. Dodajemy olej z lnianki i doprawiamy do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.

Plastry łososia smarujemy serkiem i posypujemy obficie rzeżuchą. Rolujemy.

Podajemy.


Przepis pochodzi z www.osmykolorteczy.pl  

Kategorie przepisów