Pieczony jesiotr

Pieczony  jesiotr

Zdjęcie - Pieczony  jesiotr  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

składniki:

1 jesiotr

3 jajka

mąka pszenna

sól

pieprz biały

olej

 

 Oporządzonego jesiotra pokroić w dzwonka. Natrzeć solą i białym pieprzem, odstawić na kilka godzin. Jajka rozbić, roztrzepać widelcem, mąkę wysypać na talerz. Rybę maczać w jajku a następnie w mące. Wkładać na rozgrzany olej i piec z dwóch stron na złoty kolor.

 

 

 

Zdjęcie - Pieczony  jesiotr  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    Zdjęcie - Pieczony  jesiotr  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdjęcie - Pieczony  jesiotr  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategorie przepisów