Pasta z wędzonego tuńczyka

Pasta z wędzonego tuńczyka

20 dag wędzonego tuńczyka

2 jajka

1 łyżka majonezu

1/2 cebuli

sól

pieprz różowy w zalewie

 

Jajka ugotować na twardo. Rybę oczyścić z ości, przekręcić przez maszynkę. To samo zrobić z jajkami i cebulą. Wszystkie składniki połączyć, doprawić solą i majonezem do smaku. Po nałożeniu na kanapki posypać pieprzem w ziarnach.

 

 

 

 

 

Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategorie przepisów