Porady kulinarne

Jak uzyskać "zgrabne" klopsiki?

Najzgrabniejsze wychodzą, gdy po ułożeniu na patelni przez chwilę nią potrząsam, by kotleciki turlały się swobodnie do chwili aż zetną się na zewnątrz. Dzięki temu zabiegowi są bardziej okrągłe i łatwiej jest obsmażyć je równo z każdej strony.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Linguine z brukselką i dynią

imie nazwisko Itchy Feet
Swędzące Stopy

0

Flaczki z boczniaków

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Cornetti - rogaliki z maki razowej

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Wrapy z kurczakiem, czarną fasolą i awokado | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

PIEROGI Z SEREM TWAROGOWYM, KARMELIZOWANĄ DYNIĄ, KWAŚNĄ ŚMIETANĄ I CYNAMONEM

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Polska - Mamina zupka z kaszą jaglaną i pieczarkami

imie nazwisko Itchy Feet
Swędzące Stopy

0

PUERTO MARINA BENALMÁDENA / CO ZOBACZYĆ W BENALMÁDENIE

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Kruche z jabłkami i kaszą manną

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Tarta z kurkami i parmezanem | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Buraczki do słoików – 2 przepisy

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Ciasto knoppers

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

Sałatka z pieczoną dynią i gorgonzolą

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy