Jeżeli nie macie specjalnej formy do puddingu, masę można wyłożyć do dowolnej formy, którą należy przykryć papierem do pieczenia, zawinąć w folię i obwiązać sznurkiem.
Porady kulinarne
Przepisy, których może dotyczyć porada

0
Bagietka francuska
Iwona
Smakowity blog kulinarny

0
Kremowa zupa z pieczonej brukselki i porów z migdałami i chili. Dla Niej!
Amber
Kuchennymi drzwiami

0
Faworki Ćwierczakiewiczowej
ilovebake
I Love Bake

0
Ensaimada
Bożena
Moje domowe kucharzenie

0
Ciasteczka z patelni
Beti
kruche babeczki

0
Azjatyckie rollsy czyli naleśniki z łososiem i warzywami
Flymetothespoon
Flymetothespoon

0
Najlepsza restauracja na świecie – warto czy nie warto?
Dorota
SuperStyler

0
Karobowy pudding jaglany
Flymetothespoon
Flymetothespoon

0
Dietetyczny lemon curd czyli krem cytrynowy
Flymetothespoon
Flymetothespoon

0
BUŁECZKI SEROWE Z MOZZARELLĄ I SUSZONĄ CEBULKĄ
Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0
Owsiany chleb Św. Brygidy | U stóp Benbulbena
Dagmara
U stóp Benbulbena

0
Waniliowy budyń z tapioki - wegański
SzczyptaSmaQ
SzczyptaSmaQ